Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Uusi sarja: Anton Siilinen ratkaisee

Tv2:lla alkaa tänään uusi sarja. Tiistaisin Pikku Kakkosta edeltävässä Pikku Kinossa esitetään kanadalais-ranskalaista piirrossarjaa Anton Siilinen ratkaisee (The Mysteries of Alfred Hedgehog/Les Mystères d'Alfred).



Sarjan pääosassa on siis Anton Siilinen, joka ystävineen ratkaisee erilaisia mysteerejä kotimetsässään. Etsiväkolmikko tuntuu perinteisten kaavojen mukaan rakennetulta: Anton on neuvokas ja rohkea johtohahmo, arka Niilo hassuttelee ja tyttövahvistuksena mukana on pirteä saparopää Kati. Myös vastapuolella on tutulta tuntuva hahmo: hienosteleva, turhamainen ja suorastaan kanamainen tyttö. Mysteerien ratkontaa vauhditetaan nykytekniikalla. Kuitenkin arvoitukset liittyvät usein luontoon ja sarjasta voi tietysti myös ottaa oppia ja kehittää omaa päättelykykyään.



Kaksiosaisia jaksoja on tähän mennessä valmistunut 26. Sarjan takaa löytyy ranskalainen Alphanim-studio joka on ollut mukana myös mm. Franklinin, Hillittömän hotellin ja Kauhulan koulun teossa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...